4 шкідливі звички, які заважають вам отримати плоский живіт

Щоб правильно схуднути, щоденні звички мають величезне значення, особливо коли йдеться про зменшення об’єму талії, що може бути особливо складним. Тому надзвичайно важливо якнайшвидше позбутися всіх шкідливих звичок. Про те, які шкідливі звички заважають вам схуднути у животі розповів експерт Адам Майєр.

Розсіяне харчування

Якщо ви звикли їсти перед телевізором або комп’ютером, це може сприяти бездумному переїданню. Дослідження показали, що люди, які їли, переглядаючи телевізор або гуляючи, споживали в п’ять разів більше, ніж ті, хто не розважався під час їжі. Їдячи неуважно, ваш мозок може не встигати сигналізувати про насичення, що може призвести до переїдання.

Недостатня кількість білку в організмі

Білок необхідний для побудови і відновлення тканин, включаючи м’язи. Недостатній прийом білка може призвести до втрати м’язової маси. Закуски, багаті білком, допомагають зберігати почуття ситості між прийомами їжі.

Ви випиваєте мало води

Недостатнє споживання води може спричинити зневоднення, що уповільнює метаболізм і може завдати шкоди процесу схуднення. Деякі люди сприймають спрагу як голод, що може призвести до надмірного перекусу.

Надмірна кількість калорій зі здорової їжі

Хоча здорова їжа містить багато корисних складників, вона також може бути висококалорійною. Наприклад, горіхи, насіння та авокадо містять багато корисних речовин, але також можуть містити багато калорій.

Уникайте переїдання, звертайте увагу на свої рівні білка та води, і пам’ятайте, що навіть здорова їжа потребує контролю порцій.

Читайте також: