Швидке схуднення: як скинути до 8 кг за місяць без шкоди для здоров’я

Якщо ви все ще намагаєтеся з’ясувати, як схуднути і отримати тіло мрії до літньої відпустки, настав час перестати гадати і почати діяти. Для швидкого схуднення вам знадобиться здорова та ефективна дієта, а також фізичні вправи.

Пийте багато води

Вода, можливо, і не має чарівних жироспалювальних властивостей, але вона, безумовно, може допомогти вашим зусиллям зі схуднення. Більшість людей плутають спрагу з голодом, але спрага – це спосіб сигналізувати організму про те, що він потребує регідратації. За місяць, випиваючи 500 мл води за півгодини до вечері, ви можете втратити до 3 кілограмів!

Робіть фізичні вправи щодня

Ви не зможете схуднути, лише змінивши свій раціон. Щоб спалити весь зайвий жир, необхідні регулярні фізичні вправи. Три дні на тиждень робіть кардіо- та силові тренування, а в інші дні – і те, і інше. Це допоможе вам прискорити метаболізм і спалити жир. Щотижня ви повинні займатися спортом 140 хвилин. Щоб бути більш активним, піднімайтеся сходами, а не ліфтом.

Ходіть пішки до місця призначення

Наступного разу, коли ви вийдете з дому, щоб дістатися до банкомату, місцевого супермаркету або навіть парку, пройдіть цю відстань пішки. Ходьба протягом 30 хвилин щодня може спалити до 150 калорій. Таким чином, ви можете втратити 500 г ваги всього за три дні!

Пийте зелений чай

Зелений чай містить багато кофеїну і галлата епігаллокатехіну, які допомагають організму спалювати жир і прискорювати метаболізм. Споживання 3-4 чашок зеленого чаю на день може спалити 100 калорій, що еквівалентно втраті півкілограма всього за 5 днів.

Їжте нежирний білок

Зробіть нежирний білок частиною свого раціону, якщо хочете схуднути. Це необхідна поживна речовина, яка допомагає вам залишатися ситими і задоволеними протягом тривалого періоду часу. Він також сприяє правильному функціонуванню метаболізму. Кожен прийом їжі повинен містити від 70 до 115 грамів нежирного білка. Ви можете спробувати: тофу, яйця, бобові, морепродукти та куряче філе без шкіри.

Читайте також: