Виконайте ці 4 простих дії вранці, щоб схуднути: вони дійсно полегшують процес втрати ваги

Якщо ви мрієте про струнку фігуру, то ви вже знаєте, що для цього важливо дбати про правильне харчування та фізичну активність протягом дня. Проте, докторка медичних наук Дженніфер Логан стверджує, що ключ до успіху ховається ще й у спеціальних ранкових ритуалах.

Їжте сніданок з високим вмістом білку

Якщо ви вже усвідомили, наскільки важливе правильне початок дня для досягнення своїх цілей у схудненні, то ви на правильному шляху. Але також важливо переконатися, що ваш сніданок містить оптимальну кількість білка.

Організму знадобиться більше часу для травлення білка, ніж жирів та вуглеводів. Тому їжа, багата на білок, може бути корисною. Вона забезпечить вас насиченням на довший час, і ви точно не будете маєте бажання перекусувати нездорово.

Випийте кави

Кофеїн може значно прискорити спалювання жиру, якщо ви додаєте його до своєї ранкової рутини. Навіть одна чашка кави може стимулювати коричневу жирову тканину, що допомагає організму швидше спалювати калорії.

Крім того, кофеїн ранкового часу також забезпечить вам більшу активність та концентрацію під час ранкової тренування.

Почніть тренуватися

Справді, сон зранку може звучати привабливо, аніж тренування. Але дослідження показують, що саме фізична активність є найефективнішою для схуднення.

І, виявляється, саме ранкові тренування призводять до найбільшої втрати жиру, тому варто їх не відкладати на пізніше.

Більше ходіть пішки

Ранкова прогулянка важлива не лише тим, що ви рухаєтесь, спалюєте калорії, а й тим, що отримуєте достатню кількість сонячних променів, що важливі для здоров’я. Зміна у часі отримання світла може прискорити метаболізм і поліпшити регуляцію ваги.

Читайте також: