3 продукти, які допоможуть вам спалити більше калорій

Вага може збільшуватися з багатьох причин, але незбалансоване харчування відіграє одну з ключових ролей. На щастя, є простий спосіб покращити свою форму – внести невеликі корективи в раціон.

З чого ж почати? Рекомендуємо вживати три продукти, які прискорюють метаболізм і допомагають спалювати більше калорій протягом дня.

Лосось

Лосось – це риба з високим вмістом жиру, яка містить багато омега-3. Ці жири дуже корисні для здоров’я, оскільки допомагають скинути зайву вагу. Омега-3 можуть підвищити метаболізм у спокійному стані, впливаючи на процеси обміну жирів в організмі.

Лосось також насичує організм білком, який забезпечує тривале відчуття насичення. Це може зменшити кількість калорій, які ви споживаєте, наприклад, ви не будете хотіти їсти шкідливі снеки між основними стравами.

Кава

Кава – це не тільки напій, який допомагає нам прокинутися і почуватися бадьорими. Вона також має корисну властивість – допомагає знизити вагу. Це тому, що кофеїн – це речовина, яка підсилює роботу обміну речовин і сприяє більш швидкому споживанню калорій.

У одному дослідженні, яке було опубліковано в Journal of the International Society of Sports Nutrition, показано, що люди, які рідко п’ють більше 50 міліграмів кофеїну на день (близько пів чашки кави), міцну чашку кави перед фізичними навантаженнями. Згідно з висновками дослідників, кофеїн підвищує кількість жиру, який витрачається під час тренувань.

Імбир

Імбир – це корінь, який має довгу історію використання в народній медицині як засіб від різних хвороб. Він містить речовини, які зменшують запалення та захищають клітини від пошкоджень, а також сприяють спалюванню великої кількості калорій.

За результатами дослідження, яке було опубліковано в журналі Metabolism, люди, які вживали імбир, витрачали більше енергії та ефективніше знижували рівень жиру в організмі, ніж ті, хто не вживав цей корінь.

Читайте також: