Як схуднути на 5 кг за тиждень: вам потрібно буде виконати усього два простих кроки

Якщо ви не встигли підготуватися до пляжного сезону, не хвилюйтесь, ще є час швидко позбутися зайвих кілограмів, що заважають одягти улюблений одяг. Хоча втрата п’яти кілограмів за тиждень є амбітною метою, вона цілком досяжна. Розповідаємо, як швидко схуднути без тренувань і без жорстких виснажливих дієт.

Як за два кроки схуднути на 5 кг за тиждень

Ці прості кроки, рекомендовані лікарями-дієтологами, сприятимуть швидкому зниженню зайвої ваги та підтримці стрункої фігури.

Крок №1

Під час кожного прийому їжі рекомендується довго й повільно жувати. Орієнтовна кількість жувальних рухів – від 40 до 50 на одну порцію, яку ви споживаєте. Важливо жувати до того моменту, поки їжа не стане рідкою, а потім ковтати. Це вправа, яка за 7-10 днів може сприяти зниженню ваги, навіть якщо ви не змінюватимете інших аспектів свого харчування.

Крок №2

Варто виключити швидкі вуглеводи з вечірнього харчування. Особливо рекомендується утримуватися від споживання солодкого, випічки, хліба та солоних страв після 16:00. Замість цього можна вживати овочі, бобові, цільнозернові каші та білкові продукти, такі як риба, курка та індичка. Також можна додавати невелику кількість жирів тваринного та рослинного походження.

Читайте також: