Дієтологиня назвала продукти, які пригнічують апетит та допомагають схуднути

Сьогодні все частіше жінки та чоловіки, які прагнуть позбутися зайвої ваги, стикаються з рекламою ін’єкційних препаратів, що використовуються для лікування діабету, але нібито здатних також допомогти схуднути.

Однак, важливо пам’ятати, що не всі з них є безпечними. Ризикувати своїм здоров’ям заради швидкого схуднення не варто. На щастя, існують продукти, які можуть допомогти знизити зайву вагу. Про те, які саме продукти пригнічують апетит та допомагають схуднути, розповідає дієтологиня Емма Беккет.

Які продукти допоможуть прибрати живіт

Так, дієтолог Емма Беккет розповідала, що тим, хто бажає схуднути, не слід відмовлятися від “корисних жирів”. Мова йде про продукти, які сприяють у виробленні організмом речовин, необхідних для спалювання зайвої ваги.

До списку потрапили:

  • авокадо;
  • яйця;
  • горіхи.

Чим корисні ці продукти

Авокадо містить багато корисних речовин, які не лише сприяють схудненню. Воно забезпечує почуття ситості, поліпшує роботу серця, контролює рівень цукру в крові, сприяє здоров’ю шлунка та очей. Люди, які включають до свого раціону гуакамоле або інші страви з авокадо, мають більший захист від онкологічних захворювань.

Яйця здатні знижувати рівень інсулінорезистентності та корисні для людей з анемією та високим рівнем холестерину у крові.

Горіхи збагачують організм антиоксидантами і поліпшують роботу мозку. Вони також швидко насичують, піднімають настрій і містять багато омега-3 жирних кислот, які є дуже корисними.

Читайте також: