7 тренувань, що допоможуть спалити 500 калорій за годину

З’їсти 500 калорій – легко, а ось розпрощатися з ними – значно складніше. Спалювання такої кількості енергії потребує більше зусиль, ніж ви можете собі уявити. Проте, маючи під рукою правильні методи тренувань, це цілком можливо.

Ось кілька найефективніших способів спалити 500 калорій, які ви легко можете впровадити у свою спортивну рутину.

Біг

Біг протягом 45 хвилин зі стійкою швидкістю 6 миль на годину (10 хвилин на 1,5 км) допоможе вам спалити 500 калорій, якщо ваша вага близько 70 кг. Цей вид тренування задіює одразу декілька груп м’язів та значно збільшує частоту серцевих скорочень, роблячи його надзвичайно ефективним.

Готові до нових викликів? Спробуйте бігти швидше або практикувати спринтерські інтервали. Це допоможе вам спалити ще більше калорій та покращити свою фізичну форму.

Тренування високої інтенсивності (HIIT)

Якщо ви чули про HIIT (High-Intensity Interval Training), то, ймовірно, знаєте, що це чудовий спосіб спалити калорії. Цей метод тренування чергує короткі періоди інтенсивних вправ з періодами відпочинку, що робить його надзвичайно ефективним для спалювання калорій. HIIT також веде до прискорення метаболізму, завдяки чому ви будете спалювати більше калорій протягом дня, навіть у стані спокою.

Плавання

Цей динамічний вид спорту сприяє інтенсивному спалюванню калорій. Він також відноситься до тренувань з низьким навантаженням, задіяє все тіло та стає чудовим доповненням до будь-якої фітнес-програми. Плавання вільним стилем середньої інтенсивності дає змогу людині вагою близько 70 кг спалити до 500 калорій за годину.

Їзда на велосипеді

Поряд із плаванням, їзда на велосипеді є ще одним видом аеробних вправ, які можна використовувати для інтенсивного спалювання калорій. Незалежно від того, чи обираєте ви велотренажер, чи вирушаєте улюбленим маршрутом на вулиці, їзда на помірній швидкості (від 22 до 25 км на годину) принесе вам бажані результати.

Скакалка

Ця ностальгічна вправа з легкістю допоможе вам досягти мети спалювання 500 калорій. Її висока інтенсивність не лише покращує координацію, але й тренує витривалість серцево-судинної системи.

Кругове тренування

Цей метод передбачає виконання серії кардіо- та силових вправ одна за одною з мінімальними перервами. Завдяки цьому ви можете спалити 500 і більше калорій, залежно від обраних вправ та вашої інтенсивності. Ефективність кругового тренування полягає в підтримці високої частоти серцевих скорочень та одночасному задіянні різних груп м’язів.

Високоефективна аеробіка

Цей енергійний вид танцювальних тренувань також допоможе вам спалити до 500 калорій. Ви можете записатися на групові заняття або займатися вдома за допомогою онлайн-відео тренувань.

Читайте також: