Не ризикуйте фігурою: продукти, які не можна запивати кавою та чаєм

Лікарі застерігають від ранкових та вечірніх перекусів з кавою або чаєм. Поєднання цих напоїв з певними продуктами може призвести до накопичення зайвого жиру на животі та сідницях. Розповідаємо, які продукти не рекомендується запивати кавою або чаєм, особливо вранці, щоб зберегти струнку талію.

Продукти, які не слід вживати з чаєм або кавою, щоб не отримати зайву вагу

Солодке печиво

Ця комбінація може призвести до проблем з травленням, таких як запори та надутість. Чай містить таніни, які реагують з крохмалем і уповільнюють обмін речовин, викликаючи незручності. Якщо часто їсти ці продукти, то легко можна набрати зайву вагу і погіршити свою фігуру.

Сирники і запіканки

Чай і кава містять речовини, такі як танін і кофеїн, які виводять кальцій, який є в кисломолочному сирі. Тому такий сніданок не принесе користі, а навпаки, може зашкодити міцності кісток і фігурі.

Бутерброди з маслом та ікрою

Ікра містить багато вітаміну D, який відповідає за міцність кісток, нігтів і волосся, а також за нашу імунну систему. А чай і кава зменшують її користь, так як перешкоджають засвоєнню цього вітаміну.

Вівсянка з молоком

Якщо ви вже випили ранкову каву або чай, то потім краще не їсти молока і вівсянки. Оскільки це може викликати проблему надутості живота та тяжкості в шлунку.

Десерти

Торти, цукерки, пиріжки – це не найкраща закуска для ранкової кави або чаю. Якщо ви ще любите додавати до кави сироп або молоко, то це подвоює навантаження на травну систему і шлунок. Крім того, ці продукти дуже швидко перетворюються на зайву жирову тканину на талії, тому варто уникати таких ранкових або вечірніх перекусів.

Читайте також: