Пийте їх щодня: 3 напої для покращення здоров’я та стрункості

Турбота про своє тіло – це не лише про правильне харчування, а й про те, що ми п’ємо. Напої можуть стати потужним союзником на шляху до кращого самопочуття, зміцнення імунітету, покращення травлення та навіть схуднення. Регулярне включення цих напоїв у ваш раціон може принести користь вашому організму, тому не слід їх недооцінювати.

Зелений чай

Цей напій дуже корисний для здоров’я, бо має чимало переваг. Зелений чай зміцнює імунітет та позитивно впливає на травлення. Чай включає катехіни, які підвищують метаболізм, тому він сприяє втраті ваги. Дослідження свідчать, що поліфеноли, які також є в зеленому чаї, зменшують набір ваги.

Ягідне смузі

Смузі з ягід дарує не лише задоволення, але й має значну користь для організму. Цей напій володіє цілим рядом переваг для нашого здоров’я. Ягоди можуть знизити рівень холестерину, високий рівень глюкози в крові та артеріальний тиск. У ягодах багато волокон, які допомагають здоров’ю травної системи, одночасно зміцнюючи імунітет.

Комбуча

Напій роблять з ферментованого чайного гриба, який насичений пробіотиками. Чай містить мало цукру та допомагає розвивати корисні бактерії в травному тракті. вживання напою з чайного гриба, поліпшує процес очищення печінки та знижує кишковий дисбактеріоз. Також цей напій сприяє схудненню та підтримує тіло в тонусі.

Читайте також: