Франція вирвала перемогу у Бельгії та вийшла до чвертьфіналу Євро-2024 (відео)

Збірна Франції переграла Бельгію в матчі 1/8 фіналу Євро-2024 з футболу. Поєдинок на “Дюссельдорф Арені” у Дюссельдорфі завершився з рахунком 1:0.

Другий тайм матчу між Францією та Бельгією продовжується боротьбою за місце у чвертьфіналі Євро-2024. Обидві команди активно атакують, але на даний момент жодній з них не вдалося забити гол.

На 71-й хвилині Ромелу Лукаку увірвався в штрафний майданчик і пробив по центру воріт, але Майк Меньян виконав чудовий сейв. Також Яннік Карраско мав можливість забити, але його удар головою пройшов вище воріт.

Франція також мала кілька перспективних моментів. Кіліан Мбаппе на 78-й хвилині пробив з меж штрафного, але м’яч пролетів над поперечиною. Антуан Грізманн та Орельєн Чуамені також створювали небезпечні моменти, але захист Бельгії виявився на висоті.

На 83-й хвилині Кевін Де Брюйне завдав потужного удару з меж штрафного майданчика, але воротар Франції Майк Меньян з легкістю впорався з цим викликом. У попередні хвилини Нголо Канте отримав попередження за агресивний підкат, а Яннік Карраско був зупинений арбітром за фол у нападі.

За 5-ть хвилин до кінця матчу збірній Франції таки вдалося відкрити рахунок: Н’Голо Канте виконав передачу, яку прийняв Рандаль Коло Муані та завдав результативного удару з меж штрафного майданчика. Кун Кастельс не зміг впоратися з м’ячем через рикошет. Рахунок став 1:0.

Матч добіг до кінця, проте суддя додав до основного часу щонайменше 3 хвилини. Але доданий час не зміг урятувати збірну Бельгії. У підсумку Франція здобула впевнену перемогу з рахунком 1:0 та вийшла у чвертьфінал турніру, де у п’ятницю, 5 липня зіграє з переможцем пари Португалія — Словенія.

Читайте також: