Збірні Франції та Бельгії завершили перший тайм 1/8 фіналу Євро-2024 без голів

У понеділок, 1 липня, збірні Франції та Бельгії зійшлися у матчі 1/8 фіналу Євро-2024 з футболу, щоб визначити чвертьфіналіста турніру. Поєдинок проходить на “Дюссельдорф Арені” у Дюссельдорфі.

Найбільш небезпечний момент у першому таймі стався на 10-й хвилині, коли Антуан Грізманн виконав небезпечний удар низом по центру воріт, але голкіпер Бельгії Майк Меньян зумів відбити м’яч. Франція мала декілька нагод забити, але захист Бельгії залишався непохитним.

Бельгійці також створювали небезпечні моменти. На 27-й хвилині Яннік Карраско пробив з меж штрафного майданчика, але його удар був заблокований. Жеремі Доку мав можливість прийняти передачу в штрафному, але м’яч вийшов за межі поля.

Кевін Де Брюйне двічі порушував правила в атаці (на 33-й та 44-й хвилинах), за що отримав зауваження від арбітра. Антуан Грізманн, Жуль Кунде та Орельєн Чуамені також намагалися прорвати оборону суперника, але їхні спроби не увінчалися успіхом.

На 45-й хвилині Тео Ернандес здійснив індивідуальний прохід, але його спроба загострити ситуацію була заблокована, і Франція отримала право на кутовий удар. У попередні хвилини матчу було багато боротьби та активних дій з обох сторін.

Таким чином, перший тайм матчу між збірними Франції та Бельгії завершився з рахунком 0:0. Обидві команди продемонстрували активну гру, створюючи небезпечні моменти, але жодній з них не вдалося відкрити рахунок.

Стартові склади

  • Франція: Меньян, Тео Ернандес, Саліба, Упамекано, Кунде, Рабйо, Канте, Чуамені, Грізманн, Мбаппе, Тюрам
  • Бельгія: Кастельс, Теат, Вертонген, Фас, Кастань, Доку, Онана, Карраско, Де Брейне, Опенда, Лукаку

Читайте також: