Англія у овертаймі вирвала перемогу у Словаччини та вийшла у чвертьфінал Євро-2024 (відео голів)

Збірна Англії здобула перемогу над національною командою Словаччини в матчі 1/8 фіналу Євро-2024. Поєдинок на “Арені АуфШальке” в Гельзенкірхені завершився з рахунком 2:1 після екстратаймів.

Англійцям вдалося забити м’яч у ворота словаків на початку другого тайму. На 50-ій хвилині Філ Фоден з кількох метрів завершив передачу Кірана Тріпп’єра, але гол було скасовано через офсайд.

Англійці продовжували контролювати м’яч, проте зрівняти рахунок їм не вдавалося. Деклан Райс майже забив на 81-й хвилині, але його удар відбив стійка воріт.

Тільки в компенсований час, на 90+5-й хвилині, англійцям вдалося зрівняти рахунок і перевести гру в екстратайм. Після викидання м’яча з ауту від Марка Гехі, Джуд Беллінгем розіграв удар у падінні через себе, відправивши м’яч у ворота словаків.

На початку першого екстратайму “Три леви” знову забили. На 91-й хвилині Мартін Дубравка вибив м’яч кулаками після кутового удару, а Айвен Тоні перенаправив головою м’яч на Гаррі Кейна, який забив головою у ворота.

У чвертьфіналі Євро-2024 англійці зустрінуться зі збірною Швейцарії, яка у матчі 1/8 фіналу розгромила Італію з рахунком 2:0.

 

 

Читайте також: