Швейцарія розгромила Італію та вийшла у 1/4 фіналу Євро-2024 (відео голу)

Збірна Швейцарії розгромила Італію в матчі 1/8 фіналу Євро-2024. Поєдинок на “Олімпіаштадіоні” у Берліні завершився з рахунком 2:0.

Перший тайм пройшла під контролем “червоних хрестоносців” (рахунок 1:0) Італійці мали відігратися у другому таймі, однак їм це не вдалося.

На початку другої половини гри швейцарці подвоїли свою перевагу. Рубен Варгас забив чудовий гол: вінгер прийняв м’яч на куті штрафного майданчика і майстерним ударом влучив у праву дев’ятку.

Італійці намагалися відігратися, але на 75-й хвилині лише стійка врятувала швейцарців від удару Джалуки Скамакки. Лучано Спаллетті намагався змінами змінити обстановку, проте усі його зусилля були марні.

Матч добіг до кінця, проте суддя додав до основного часу щонайменше 3 хвилини. Але доданий час не зміг урятувати збірну Італії. У підсумку Швейцарія здобула впевнену перемогу з рахунком 2:0 та стала першим чвертьфіналістом турніру

У чвертьфіналі Євро-2024 швейцарці зіграють з переможцем матчу 1/8 фіналу між збірними Англії та Словаччини, який відбудеться у неділю, 30 червня.

Читайте також: