Лікарка розповіла, що не слід їсти на сніданок: ці продукти призведуть до ожиріння та проблем із серцем

Початок дня з поживного сніданку – запорука гарного самопочуття. Лікарка з Гарварду розповіла, що їсть у свій перший прийом їжі та чому обирає саме ці інгредієнти.

Яких продуктів уникати на сніданок

Моніка Телло зазначила, що на сніданок слід відмовитися від кексів, булочок, бубликів, пончиків та тостів. Ці продукти мають мало спільного зі здоровим харчуванням. Їх регулярне споживання може вплинути на ваше здоров’я, головним чином через вміст простих цукрів, які сприяють підвищенню рівня глюкози в крові.

Доктор Телло підкреслює, що споживання таких продуктів підвищує ризик проблем зі здоров’ям, таких як надмірна вага, ожиріння або проблеми з холестерином, які можуть призвести до серцево-судинних захворювань.

Швидкий і здоровий початок дня для всіх

Доктор Телло підкреслює, що ключем до здоров’я є дієта, яка базується переважно на фруктах і овочах, необроблених зернах і здорових жирах, таких як оливкова олія, а також білку. Її улюблений сніданок – простий склад, що складається із заморожених фруктів (особливо ягід), горіхів або насіння та несолодкого йогурту.

Для неї фрукти є не просто прикрасою, а основним інгредієнтом страви завдяки вмісту клітковини та вітамінів. Йогурт з низьким вмістом цукру забезпечує відчуття ситості, а горіхи – цінні жири.

Читайте також: