Еліна Світоліна поступилася четвертій ракетці світу у чвертьфіналі Вімблдону-2024

Екс-перша ракетка України Еліна Світоліна (21 WTA) поступилася представниці Казахстану та четвертій ракетці світу Єлені Рибакіній у чвертьфіналі Вімблдону-2024.

На початку першого сету тенісистки обмінялися брейками. У восьмому геймі на своій подачі, Еліна не змогла заробити жодного очка і дозволила суперниці зробити брейк. В результаті Рибакіна завершила сет на свою користь з рахунком 6:3.

У другому сеті першою подачу виконувала Світоліна, але вже в першому геймі українка дозволила представниці Казахстану зробити брейк на своїй подачі. Еліна так і не змогла відновити рівновагу та знову помилилась у сьомому геймі під час своєї подачі.

Поєдинок Рибакіна — Світоліна тривав 1 годину і 2 хвилини. Протягом цього часу українка зробила вісім невимушених помилок порівняно з 15 у суперниці, але поступилась за віннерами — 8:28.

  • Вімблдон-2024. 1/4 фіналу

Еліна Світоліна (Україна, 21) — Єлена Рибакіна (Казахстан, 4) 0:2 (3:6, 2:6)

Таким чином у жіночому одиночному розряді на Вімблдоні не залишилось жодної представниці України. У парному розряді продовжує виступати лише дніпрянка Людмила Кіченок, яка разом із латвійкою Єлєною Остапенко зіграє у чвертьфіналі грендслему.

Читайте також: