Данія та Сербія розписали безгольову нічию у першому таймі Євро-2024

У вівторок, 25 червня, в Мюнхені на “Арені Мюнхен”, проходить поєдинок 3-го туру групового етапу чемпіонату Європи, у якому зустрічаються збірні Данії та Сербії.

Наразі у данців два набраних очки, вони зіграли внічию зі Словенією та Англією. Серби мають одне очко – програли англійцям та зіграли внічию зі словенцями. В обох команд ще є шанс вийти в плей-оф.

Між собою команди провели три поєдинки, в яких данці перемагали. Остання зустріч була минулого року, де Данія у товариському матчі перемогла Сербію 3:0.

На початку першого тайму данці більше контролювали м’яч. Гаряче стало на 20-х хвилинах. Еріксен підхопив м’яч на підступах до штрафного майданчика і різко пробив низом у лівий кут, але м’яч прокотився поряд зі штангою. Почалася метушня біля воріт Сербії після цього кутового. У результаті все ж таки вибили серби на ще один кутовий. Але гол не зарахований. Вінн причаївся за спиною голкіпера, прихопив його та завалив у ворота разом із м’ячем.

Обидві збірні загалом грають обережно, але у Данії хоча б пара моментів була, а Сербія нічого не створила. Так і закінчився перший тайм без голів.

Склад команд

Данія: Шмейхель, Вестергор, А.Крістенсен, Й.Андерсен, Меле, Хейб’єрг, Юльманн, Бах, Вінн, Еріксен, Хейлунн

Запас: Хермансен, Реннов, К’єр, Йенсен, Ділейні, Сков-Ольсен, Дольберг, М. Йоргенсен, Дамсгор, Нергор, Крістіансен, Поульсен, Дреєр, Р. Крістенсен, Брюн-Ларсен

Сербія: Райкович, Павлович, Міленкович, Велькович, Живкович, Гудель, Ілич, Міяйлович, Лукич, Митрович, Самарджич

Запас: Д.Петрович, В.Мілінкович-Савич, Стоїч, Максимович, Влахович, Йович, Тадич, Бабич, Ратков, С.Мілінкович-Савич, Гачинович, Спайич, Младенович, Бирманчевич

Арбітр: Франсуа Летесьє (Франція)

Читайте також: