Нідерланди не встояли: Австрія здобула впевнену перемогу та вийшла до плейоф Євро-2024 (відео голів)

У вівторок, 25 червня, збірні Нідерландів та Австрії зійшлися в матчі заключного третього туру групи D фінальної частини Євро-2024. Поєдинок проходив на “Олімпіаштадіоні” у Берліні.

На початку другого тайму Сімонс знайшов у штрафному майданчику партнера по команді, яким виявився Гакпо і той закрутив м’яч у правий кут воріт. Голкіпер Австрії не зміг цьому завадити. Нідерланди зрівняли рахунок – 1:1.

На 59-ій хвилині Австрія знову виходить вперед: Грілліч виконав подачу з лівого флангу від лицьової до центру штрафного, де Шмід у падінні влучно пробив головою. Рахунок 2:1!

Згодом Нідерланди все ж зуміли наздогнати австрійців: Вегхорст дістався до м’яча та головою перекинув його над захисниками партнерові по команді, яким був Депай (Той сповна скористався таким подарунком, відправивши м’яча в сітку. 2:2.

Тим часом австрійці дали відповідь та вивели команду уперед. Баумгартнер знайшов у штрафному майданчику партнера по команді, яким виявився Забітцер і той вгатив м’яч під поперечину воріт. Рахунок став 2:3 на користь Австрії.

Матч добіг до кінця, проте суддя додав до основного часу щонайменше 7 хвилин. Але доданий час не зміг урятувати збірну Нідерландів. Рахунок залишився без змін, збірна Австрії впевнено переграла Нідерланди із рахунком 2:3. Таким чином Австрія вийшла у плей-оф Євро та з першого місця отримає суперником другу топкоманду квартету F (наразі — Чехія).

Читайте також: