Туреччина-Грузія на Євро-2024: напружений перший тайм закінчився нічиєю (відео голів)

Сьогодні, 18 червня, в Дортмунді на “Вестфаленштадіоні”, стартував матч 1-го туру чемпіонату Європи-2024 у групі F, у якому зійшлися команди Туреччини та Грузії.

На перших хвилинах турки володіли м’ячем, грузинська збірна натомість тримала оборону. Згодом трохи оживилися і грузини. Проте всеодно перевага була в суперника, який на 25-й хвилині таки зміг забити. Мюлдур з льоту поклав м’яч у ближню дев’ятку. Туреччина вийшла вперед 1:0. І через пару хвилин знову забиває. Але був офсайд, суддя відмінив другий гол Їлдиза.

Однак відповідь не змусила чекати. Грузія відіграла м’яч: 1:1 замість 0:2. На 33-й хвилині Мікаутадзе в дотик переправив м’яч у ближній кут, а Гюнок пропустив його під рукою.

Обидві команди набрали обертів, але більше реалізованих моментів не було, 1:1.

Склади команд:

Туреччина: Гюнок – Кадіоглу, Бардакджі, Акайдін, Мюлдюр – Чалханоглу, Айхан – Їлдиз, Кекчю, Гюлер – Їлмаз.

Запасні: Гугешашвілі, Зівзівадзе, Давіташвілі, Квілітая, Лочошвілі, Гвелесіані, Квеквескірі, Кітеішвілі, Алтунашвілі, Шенгелія, Лобжанідзе, Табідзе, Сігуа.

Грузія: Мамардашвілі – Двалі, Кашия, Кверквелія, Какабадзе – Чакветадзе, Меквабішвілі, Кочорашвілі, Цитаішвілі – Мікаутадзе, Кварацхелія.

Запасні: Баїндир, Чакир, Челік, Демірал, Йокушлу, Актюркоглу, Тосун, Язиджи, Каплан, Езджан, Юксек, Киличсой, Акгюн, Їлдирим.

Арбітр: Факундо Тельо (Аргентина).

Читайте також: