Збірна Італії відігралася після швидкого голу Албанії та повела у першому таймі Євро-2024 (відео голів)

Сьогодні, 15 травня у німецькому Дортмунді стартував матч 1-го туру групи В Євро-2024 між збірними Італії та Албанії. Також у групі B свій матч зіграли збірні Іспанії та Хорватії (рахунок 3:0).

Як минув перший тайм матчу Італія — Албанія

Вже на першій хвилині матчу албанська команда вийшла уперед. Після катастрофічної помилки суперника м’яч отримав албанець Недім Байрамі, котрий з близької відстані закотив його в сітку. 0:1.

За кілька хвилин потому Італії вдалося відігратися. Алессандро Бастоні здійснив ривок назустріч дотепній навісній передачі, яку виконав Лоренцо Пеллегріні і з легкістю з близької відстані переграв воротаря ударом головою під поперечину. Рахунок 1:1.

На 17-тій хвилині матчу Ніколо Барелла отримав м’яч на краю штрафного майданчика і без роздумів пробив в один дотик. Удар був ідеальним, і м’яч влетів під ліву стійку воріт. Забити краще було просто неможливо. Рахунок став 2:1 на користь італійців.

33 хвилина матчу. Італія мала можливість забити третій гол: Давіде Фраттезі отримав передачу в глибині штрафного майданчика. Він сильно пробив по центру воріт, але голкіпер виконав фантастичний сейв, відбивши м’яч у стійку.

Попри доданий час суддею (+3 хв) гострих моментів більше не було. Збірні пішли на перерву із рахунком 2:1 на користь італійців.

Стартові склади

  • Італія: Доннарумма – Дімарко, Калафіорі, Бастоні, Ді Лоренцо – Барелла, Жоржиньо – К’єза, Пеллегріні, Фраттезі – Скамакка.
  • Албанія: Стракоша – Мітай, Аєті, Джимсіті, Хісай – Байрамі, Рамадані, Аслані – Сефері, Броя, Асані.

 

 

Читайте також: