Збірна Іспанії тричі забила м’яч у ворота Хорватії: як минув перший тайм матчу (відео голів)

У продовженні чемпіонату Європи з футболу-2024, 15 червня, у другий день змагань, збірні Іспанії та Хорватії зустрілися в матчі першого туру групи В фінальної частини Євро-2024.

Раніше у групі А відбулося два матчі: збірна Німеччини здолала збірну Шотландії у матчі-відкритті Євро (рахунок 5:1). Також у цій ж групі зустрілися збірні Швейцарії та Угорщини (рахунок 2:0).

Як минув перший тайм матчу Іспанія — Хорватія

На перших хвилинах матчу Іспанія впевнено тримала м’яч на своїй половині поля. Також на 7-ій хвилині матчу іспанці могли забити: Мората низом пробив з-за меж штрафного, проте Лівакович забрав м’яч до рук.

За 20 хвилин матчу, обидві збірні встигли заробити низку штрафних, але жодній з них так і не вдалося реалізувати гол. На 29-ій хвилині іспанці оформили перший гол у матчі: Мората вийшов на побачення з Ліваковичем та пробив повз голкіпера – рахунок 1:0.

Іспанія одразу ж забиває другий м’яч! Фабіан Руїс чудово розібрався на вході до штрафного хорватів і низом відправив м’яч у правий кут – 2:0.

На 34-тій хвилині матчу Хорватія могла скоротити відставання: з ударом Брозовича з лінії штрафного впорався Сімон, а добивання від Маєра прийшлося у сітку із зовнішнього боку.

За кілька хвилин до кінця першого тайму Гвардіол на дальній стійці замкнув простріл, але м’яч пролетів повз ворота. Будіміру трішки не вистачило, щоб підправити м’яч у ворота. На 45-тій хвилині матчу Крамарич наважився на удар здалеку, але м’яч полетів повз ворота.

Також на додатковій двохвилинці Карвахаль, в глибині штрафного майданчика, майстерно одним дотиком обробив бездоганну поперечну передачу, яку виконав Ламін Ямаль та завдав удару низом по центру воріт. Він змінює рахунок на 3:0.

На цьому більше гострих моментів не було. Cуддя дав свисток – збірні пішли на перерву.

Стартові склади команд

  • Іспанія: Сімон, Карвахаль, Ле Норман, Начо, Кукурелья, Ернандес, Руїс, Педрі, Ямал, Мората, Вільямс.
  • Хорватія: Лівакович, Гвардіол, Понграчич, Шутало, Станішич, Брозович, Модрич, Ковачич, Маєр, Крамарич, Будімір.

 

 

Читайте також: