Збірна Німеччини епічно розгромила Шотландію в матчі-відкритті Євро-2024 з футболу (відео голу)

Збірна Німеччини розгромила національну команду Шотландії у відкритому матчі фінального турніру Євро-2024. Гра на “Альянц Арені” у Мюнхені завершилася з рахунком 5:1.

Німеччина, як господар континентального чемпіонату, вирішила долю матчу вже у першому таймі, забивши три м’ячі в ворота суперника.

На 10-й хвилині Флоріан Вірц відкрив рахунок. Гравець “Баєра” з Леверкузена забив м’яч у ворота зі штрафного після передачі з правого флангу, від Йозуа Кімміха.  Цей гол зробив Вірца наймолодшим автором гола у виступах збірної Німеччини на чемпіонатах Європи.

На 19-й хвилині команда під керівництвом Юліана Нагельсманна зміцнила свою перевагу – Джамал Мусіала забив м’яч під поперечину, скориставшись передачею Гаверца.

До перерви Шотландія, яка у перших 45 хвилин не завдала жодного удару, вже поступалася з розгромним рахунком 0:3. Гаверц реалізував пенальті на останніх хвилинах першого тайму, забивши гол “у роздягальню”.

Захисник Раян Портеус у моменті з 11-метровим також залишив свою команду в меншості, отримавши пряму червону картку за небезпечну гру проти Ґюндогана у своєму штрафному.

Шотландія уникла “сухої” поразки на 87-й хвилині. Захисник Антоніо Рюдігер відзначився курйозним автоголом, зробивши рахунок 4:1.

У компенсований час інший замінник господарів, Емре Джан, забив дальнім ударом і встановив остаточний рахунок матчу на користь господарів — 5:1.