Дар’я Снігур поступилася британці у другому колі WTA 250 в Ноттінгемі

Українська тенісистка Дар’я Снігур (127 WTA) завершила виступи на турнірі WTA 250 в Ноттінгемі, поступившись у другому колі представниці Великої Британії Еммі Радукану (209 WTA).

Українка розпочала перший сет, здобувши перевагу в двох геймах: на своїй подачі і зробивши брейк на подачі Радукану. Проте після цього вона не змогла виграти жодного гейму в першій партії. Британка перемогла в сеті з рахунком 6:2.

У другому сеті Снігур знову допустила брейк на своїй подачі в третьому геймі. У сьомому геймі українка врятувала два брейкпоінти, але втратила гейм. У восьмому геймі Снігур і Радукану обмінялись брейками двічі, але сет завершила Радукану, вигравши гру з рахунком 6:2.

Матч тривав 1 годину і 20 хвилин. За цей час Снігур виконала один ейс і допустила три подвійні помилки. Крім того, українка врятувала три з восьми брейкпоінтів.

  • WTA 250. Ноттінгем. Друге коло

Емма Радукану (Велика Британія) – Дар’я Снігур (Україна) 2:0 (6:2, 6:2)

Нагадаємо, у Ноттінгемі разом з Снігур до Грендслему готувалась Марта Костюк. Однак перша ракетка України, зазнала поразки вже у першому колі: програла в “українському” дербі Снігур.

Читайте також: