Дар’я Снігур переграла Марту Костюк в першому колі WTA 250 в Ноттінгемі

Дві українські тенісистки офіційно розпочали сезон на трав’яних кортах очним матчем. Дар’я Снігур (127 WTA) здобула перемогу над першою ракеткою України Мартою Костюк (17 WTA) у поєдинку першого туру WTA 250, що відбувся в британському Ноттінгемі.

Перший сет почався з подачі Костюк, але вона дозволила Снігур здійснити брейк. Рішучим моментом став восьмий гейм: Костюк вдруге за сет програла гейм на своїй подачі, дозволивши Снігур вийти на сетпойнт при рахунку 6:3.

На початку другого сету тенісистки обмінялися брейками на своїх подачах. Під час шостого гейму Снігур вдруге в сеті зробила брейк на подачі Костюк і збільшила перевагу до 4:2. Після цього жодна з українок не втрачала своїх подач, але цього вистачило Снігур, щоб закрити сет з рахунком 6:3.

Матч тривав 1 годину і 10 хвилин. За цей час Костюк зробила п’ять ейсів, а Снігур – лише один. Проте перша ракетка України поступилася за кількістю невимушених помилок: шість у Костюк і дві у Снігур.

  • WTA 250. Ноттінгем. Перше коло

Дар’я Снігур (Україна) – Марта Костюк (Україна, 2) 2:0 (6:3, 6:3)

Дар’я Снігур у наступному раунді зіграє з переможницею матчу між Еммою Радукану (Велика Британія) та Еною Шибахарою (Японія).

Читайте також: