Паркер: “Ф’юрі стане кращим і переможе Усика в реванші”

Тимчасовий чемпіон світу за версією WBO Джозеф Паркер спрогнозував результат другого бою між абсолютним чемпіоном світу у хевівейті Олександром Усиком та екс-володарем поясу WBC Тайсоном Ф’юрі.

“Що відбудеться в реванші? Тайсон переможе. Він винесе багато уроків після першого бою. Коли ви отримуєте досвід 12-раундового поєдинку, то стаєте кращими. У другому бою обоє стануть кращими, але Тайсон виграє”.

У ніч на 19 травня Усик завдав Ф’юрі першої поразки в професійній кар’єрі в бою, який пройшов на Kingdom Arena в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Перемогу було присуджено українцю роздільним рішенням суддів: 115-112, 113-114 та 114-113.

Усик став першим в епоху чотирьох поясів абсолютним чемпіоном світу у хевівейті. У суперважкій вазі востаннє статусом абсолюту володів Леннокс Льюїс у 1999 році, але тоді для цього звання було достатньо трьох титулів.

29 травня голова Головного управління у справах розваг Саудівської Аравії Туркі Аль-Аш-Шейх повідомив, що матч-реванш відбудеться 21 грудня 2024 року. Івент, як і перший бій, відбудеться в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Читайте також: