“Другий буде набагато значущіший”: Воррен висловився щодо бою-реваншу Усик-Ф’юрі

На днях стала відома офіційна дата бою-реванша між між абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі. Поєдинок заплановано на 21 грудня в Ер-Ріяді, про що повідомив організатор боїв у Саудівській Аравії Туркі Аль-Шейх.

Промоутер Ф’юрі Френк Воррен висловився про майбутній бій, назвавши його бульш цікавішим.

“Другий бій буде набагато значущішим, ніж перший. Наскільки близьким був перший бій Усик – Ф’юрі, наскільки він був динамічним і драматичним, настільки другий буде набагато значущіший. Усе це повториться і наступного разу, й навіть більше. Обіцяю”, – сказав Воррен виданню boxingscene.

Також Воррен розповів, о має робити його клієнт, аби перемогти цього разу. Він сказав, що Тайсон має працювати, тримати дистанцію джебом і завдавати ударів.

“Він робив це. І до середини бою він, на мій погляд, домінував. При цьому цей бій багато забрав сил в обох боксерів. Їм потрібен час на відновлення, і буде цікаво побачити, хто краще засвоїв уроки з першого протистояння”, – підсумував промоутер.

Нагадаємо, у ніч на 19 травня у головному поєдинку боксерського шоу в Ер-Ріяді українець Олександр Усик переміг британця Тайсона Ф’юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114). Українець став першим абсолютним чемпіоном у надважкому дивізіоні з 1999 року. Він зберіг титули WBA, WBO, IBF та IBO, а також відібрав у британця пояс WBC.

Зараз Усика відсторинили від боксерських поєдинків до 2 липня за станом здоров’я. Про це заявив президент Близькосхідної комісії професійного боксу Хосе Мохан.

Читайте також: