Бій Хрговича з Дюбуа набув статусу поєдинку за тимчасовий титул IBF

Міжнародна боксерська федерація (IBF) офіційно призначила бою Філіпа Хрговича (17-0, 14 КО) та Даніеля Дюбуа (20-2, 19 КО) статус поєдинку за тимчасовий титул IBF. Федерація надіслала листи всім залученим сторонам.

Рішення означає, що IBF не робитиме чемпіонський пояс вакантним і призначатиме його переможцю бою Хргович – Дюбуа. Українець Олександр Усик збереже титул абсолютного чемпіона світу.

Бій Хрговича та Дюбуа пройде 1 червня у Саудівській Аравії. Також у рамках масштабного вечора боксу пройде поєдинок Деонтея Вайлдера та Чжана Чжилея.

Дюбуа у грудні 2023 року нокаутував Джаррелла Міллера. Хргович у рамках того ж вечора боксу в Ер-Ріяді технічним нокаутом у першому раунді переміг Марка Де Морі з Австралії.

Президент IBF Деріл Піплс раніше заявив, що Усик зобов’язаний провести захист титулу за версією цієї організації з офіційним претендентом Хрговичем, перш ніж проведе повторний поєдинок проти Тайсона Ф’юрі. Команда українця звернулася до IBF із проханням відкласти поєдинок із Хрговичем.

Читайте також: