Калініна здобуває вольову перемогу у 2-годинному матчі на WTA 500 у Страсбурзі

Українська тенісистка Ангеліна Калініна (WTA 56) здобула другу поспіль перемогу на своєму дебютному турнірі у Страсбурзі. Ангеліна в трьох сетах обіграла француженку Фіону Ферро (WTA 142).

Це був перший виступ Калініної на турнірі WTA у Страсбурзі. В першому колі вона змагалася з “нейтральною” гравчинею Павлюченковою, восьмою сіяною турніру, і здобула перемогу в трьох сетах.

У другому колі Калініна зустрілася з представницею Франції Фіоною Ферро, що стало їхньою першою очною зустріччю.

Як пройшов матч

У першому сеті перевагу швидко захопила Ферро, вигравши два гейми поспіль і зробивши брейк на подачі Калініної. Проте українка не тільки скоротила відставання, а й вийшла вперед, здобувши перемогу у чотирьох геймах поспіль, включаючи два брейки. Ферро виграла ще один гейм, але Калініна закрила сет на свою користь з рахунком 6:3.

У другому сеті тенісистки йшли на рівних на початку, але Калініна двічі поступилася на своїй подачі, дозволивши Ферро зробити брейки у третьому та п’ятому геймах. Загалом Калініна тричі програла свою подачу, що дозволило Ферро виграти сет з рахунком 6:3 і відновити паритет у матчі.

Третій сет став розгромним для Ферро: Калініна не дозволила суперниці виграти жодного гейму і здобула перемогу в трьох сетах у другому колі змагань.

Матч тривав 2 години 15 хвилин, за цей час Калініна зробила один ейс і допустила чотири подвійні помилки.

  • WTA 500. Страсбург. Друге коло

Фіона Ферро (Франція) — Ангеліна Калініна (Україна) 1:2 (3:6, 6:3, 0:6)

У чвертьфіналі Калініна змагатиметься з представницею Чехії Маркетою Вондроушовою (WTA 6). Це буде їхня третя зустріч на корті. Наразі рахунок особистих зустрічей становить 1:1.

Читайте також: