Дніпрянки Надія та Людмила Кіченок завершили виступи у парному розряді WTA 500

Українські тенісистки Надія Кіченок і Людмила Кіченок невдало розпочали ґрунтовий турнір WTA 500 у Страсбурзі.

Надія Кіченок та її партнерка японка Мію Като зазнали поразки від японки Ени Шибахари та китаянки Ван Сіньюй з рахунком 4:6, 2:6.

Матч тривав 1 годину 9 хвилин. Кіченок і Като реалізували один брейк з чотирьох можливих, не подали жодного ейсу і двічі помилилися на подачі. Суперниці здійснили чотири брейки, подали три ейси і допустили чотири подвійні помилки.

Людмила Кіченок, посіяна під третім номером, та її партнерка японка Сюко Аояма поступилися американці Асії Мухаммад та індонезійці Алділі Сутжіаді з рахунком 4:6, 6:7(2).

Поєдинок тривав 1 годину 40 хвилин. Кіченок і Аояма зробили чотири брейки, але не змогли втримати п’ять своїх подач. Пара не подала жодного ейсу, при цьому Людмила і Сюко допустили п’ять подвійних помилок, тоді як суперниці лише одну.

  • WTA 500, Страсбург. Перше коло парного розряду

Надія Кіченок / Мію Като – Ена Сібахара / Ван Сіньюй – 4:6, 2:6

Людмила Кіченок / Сюко Аояма – Ейша Мухаммед / Алділа Сутджіаді – 4:6, 6:7(2)

Крім сестер Кіченок, на турнірі також виступають ще дві українки: Еліна Світоліна та Ангеліна Калініна. Перша ракетка України обіграла француженку Діан Паррі в першому колі, а Ангеліна Калініна на старті перемогла росіянку Анастасію Павлюченкову.

Читайте також: