Дієтологи розповіли, яку їжу потрібно споживати наприкінці дня, щоб схуднути

На думку дієтологів Лори Бурак та Лорен Манакер, успіх схуднення може залежати від того, що людина їсть увечері. Тож, якщо ви мрієте позбутися зайвих кілограмів і відчувати себе краще, варто пильнувати за своїм вечірнім раціоном.

По-перше, варто зробити ваші денні прийоми їжі більш поживними, а от вечеря та перекуси наприкінці дня можуть бути менш калорійними. Дієтологи рекомендують значно зменшити розміри порцій увечері для досягнення бажаного результату.

Також важливо пам’ятати, що навіть такі корисні продукти, як авокадо, риба та горіхи, містять достатньо калорій. Тому їх слід споживати з обережністю.

Яку їжу потрібно їсти на вечерю, щоб знизити вагу

Якщо мета – схуднення, то на вечерю найкраще обирати некрохмалисті овочі, багаті на клітковину та низькокалорійні. Серед них можна вибрати цвітну і брюссельську капусту, буряк, стручкову квасолю, броколі та цибулю-порей. Також до вечері можна додати білкові продукти, такі як м’ясо птиці, гриби, яйця та яловичина.

Ще одне важливе правило – готувати їжу на вечерю на грилі або запікаючи. При цьому варто уникати такого способу приготування їжі як смаження, оскільки воно може призвести до надмірної кількості калорій.

Також Лора та Лорен також рекомендують звернути увагу на продукти з поживними вуглеводами, такі як сочевиця, кукурудза, кіноа та квасоля.

Читайте також: