“Минай” здобуває розгромну перемогу над “Чорноморцем” у матчі 26-го туру УПЛ

У суботу, 27 квітня, відбувся матч 26-го туру Української Прем’єр-ліги, в якому “Минай” здобув чергову важливу перемогу, здолавши “Чорноморець” з рахунком 2:0. Цей результат значно покращує шанси команди Желько Любеновича на збереження місця в еліті українського футболу.

“Минай” не став зволікати і вже на 6-й хвилині матчу відкрив рахунок. Кораблін, пройшовши правим флангом, зробив гостру подачу в штрафний майданчик, де на м’яч не встиг Устименко. Проте, на добиванні першим опинився сам Кораблін, який не залишив шансів голкіперу “Чорноморця” Варакуті.

Команда Романа Григорчука намагалася відігратися і створила декілька небезпечних моментів. Найближче до голу були Шторгін та Кузик, але їм не вистачило трохи вдачі.

На 62-й хвилині матчу “Минай” остаточно визначив долю поєдинку. Швидкий прохід Ременяка по флангу та влучний удар у кут воріт не залишили шансів Варакуті.

У підсумку арбітр зафіксував перемогу “Миная” з рахунком 2:0.

  • УПЛ 2023/24. 26-й тур. 27 квітня

“Минай” – “Чорноморець” – 2:0

Голи: Кораблін, 6, Ременяк, 62

За підсумками цього матчу команда Любеновича покинула останню сходинку в таблиці. Лише один бал відділяє “Минай” від зони перехідних матчів.

“Чорноморець” залишився на 9-му місці. “Моряки” набрали 29 очок у 25 матчах.

Читайте також: