“Динамо” у меншості здолало “Дніпро-1” у центральному матчі 26-го туру УПЛ

У запеклому поєдинку 26-го туру української Прем’єр-ліги, що відбувся 27 квітня, київське “Динамо” здолало дніпровський “Дніпро-1” з рахунком 2:1. Ця перемога стала для “біло-синіх” реваншем за поразку в першому колі чемпіонату.

На початку матчу обидві команди змогли провести лише 15 хвилин гри, перш ніж були змушені піти на перерву через повітряну тривогу. Після 40-хвилинної перерви гра була відновлена.

На 42-й хвилині матчу господарі поля вийшли вперед. Гуцуляк скористався помилками захисників “Динамо” та забив м’яч повз Бущана.

Підопічні Шовковського відігралися на початку другого тайму. Після метушні в штрафному майданчику “спортклубівців” м’яч потрапив до Кабаєва, який сильно пробив під поперечину.

На 88-й хвилині гості опинилися в меншості. Тимчик отримав червону картку за грубу гру. Однак це не вплинуло на киян, які боролися до фінального свистка.

У компенсований час швидка контратака “біло-синіх” завершилася точним ударом Ваната.

Матч завершився із рахунком 2:1 на користь гостей, що дозволило їм продовжити боротьбу за чемпіонство з “Шахтарем”.

  • УПЛ 2023/24. 26-й тур. 27 квітня

“Дніпро-1” – “Динамо” – 1:2

Голи: Гуцуляк, 42 – Кабаєв, 49, Ванат, 90+1

Наразі “Дніпро-1” залишився на четвертому місці турнірної таблиці. Від “бронзи” команду Максимова віддаляє вже 6 очок. У той же час “Динамо” на другій сходинці чемпіонату. У киян 57 очок у 25 матчах.

Читайте також: