Дніпрянка Ярослава Магучіх виступить на етапі Діамантової ліги-2024 у Стокгольмі

Чинна чемпіонка світу зі стрибків у висоту, Ярослава Магучіх, підтвердила свою участь на етапі Діамантової ліги-2024, який відбудеться у Стокгольмі. Про це повідомляє пресслужба змагань.

У минулому сезоні Магучіх успішно захистила титул переможниці Діамантової ліги, здобувши перемогу на трьох етапах — у Рабаті, Сямені та Брюсселі, а також здобула перемогу з рекордом сезону на Суперфіналі.

У 2024 році Магучіх вже прийняла участь у трьох міжнародних стартах. Вона виборола перше місце на престижних змаганнях у Котбусі (2.04 м, рекорд сезону) та Нью-Йорку (2.00 м), а також стала віце-чемпіонкою світу зі стрибків у висоту у приміщенні (1.97 м). Діамантова ліга-2024 розпочалася 20 квітня у Сямені, а наступний етап в Стокгольмі відбудеться 2 червня.

Перед етапом у Стокгольмі змагання Діамантової ліги з жіночих стрибків у висоту відбудуться у Досі та Рабаті. Наразі невідомо, чи візьме в них участь українська легкоатлетка.

Крім Магучіх, на етапі у Стокгольмі виступить головна конкурентка Ярослави – австралійка Нікола Оліслагерс. Це буде їх друга зустріч у 2024 році – на чемпіонаті світу у приміщенні Оліслагерс здобула перемогу над Магучіх у змаганні за “золото”.

Варто зазначити, що особистий рекорд Магучіх — 2.06 м, він був встановлений у лютому 2021 року.

Читайте також: