Мудрик може піти в оренду влітку: українцем цікавляться “Ювентус” та “Арсенал”

Кар’єра українського півзахисника Михайла Мудрика в “Челсі” стає дедалі туманнішою.

Керівництво “синіх” не дуже вражене роботою українця та розглядає варіанти з орендою вінгера. Основними кандидатами на Михайла називають “Арсенал” українця Олександра Зінченка та туринський “Ювентус”.

Нагадаємо, що Мудрик перейшов до “Челсі” у січні 2023 року та підписав контракт на вісім з половиною років. “Челсі” та “Шахтар” домовилися про перехід Мудрика за 100 мільйонів євро.

Українець важко адаптувався у новому клубі та новій країні. Перший гол за “синіх” йому вдалося забити лише у жовтні минулого року, на дев’ятому місяці перебування у таборі “Челсі”. Нинішнього сезону 23-річний Мудрик зіграв у 36 матчах за “синіх” у всіх турнірах, забив шість голів і віддав три асисти. При цьому він не має стабільного місця в основному складі.

Взимку повідомлялося, що керівництво “Челсі” розглядає варіант із орендою українця. Головний тренер Маурісіо Почеттіно протягом сезону неодноразово підтримував Михайла. Втім, за деякою інформацією, Почеттіно не вражений грою Мудрика і клуб шукає нових виконавців на його позицію.

“Челсі” йде на дев’ятому місці в АПЛ, “Арсенал” – лідер турнірних перегонів в Англії. “Ювентус” займає третю позицію у Серії А.

Читайте також: