Названо найкращий дешевий продукт для схуднення: обов’язково введіть його до свого раціону

Дієтологиня Клаудія Коннел стверджує, що кисломолочний сир – це не просто безпечний для фігури продукт, а й справжній союзник у боротьбі за струнку талію.

Чим же корисний кисломолочний сир

“Чистий білок”

Сир багатий на білок, який легко засвоюється організмом. Він містить усі 9 незамінних амінокислот, які наше тіло не може виробляти самостійно. Білок необхідний для росту та відновлення м’язів, а також для зміцнення імунітету.

Джерело кальцію

Кисломолочний сир – один з найкращих джерел кальцію, який необхідний для здоров’я кісток і зубів. Він також важливий для нормальної роботи нервової та м’язової систем.

Вітаміни групи B

Сир містить вітаміни B1, B2, B12, які важливі для обміну речовин, роботи нервової системи, здоров’я шкіри та волосся.

Допомога у схудненні

Кисломолочний сир може стати вашим союзником у боротьбі з зайвою вагою. Завдяки високому вмісту білка він надовго дає відчуття ситості, що допомагає контролювати апетит.

Раніше кисломолочний сир був досить популярним продуктом для схуднення, але з часом його чомусь стали вживати рідше. Можливо, через специфічну консистенцію та смак, який не всім подобається.

Тим не менш, дієтолог Клаудія Коннел стверджує, що кисломолочний сир – це ефективний та простий спосіб скинути зайву вагу. Вона згадує, що у 1980-х роках часто замінювала сиром обід і їла його з овочами, наприклад, з редискою. За її словами, такий раціон допомагав їй швидко позбутися зайвих кілограмів та підтримувати форму.

Нині у мережі можна знайти багато рецептів смачних та корисних страв на основі такого сиру. Закуски, торти, пікантні соуси, навіть морозиво – усе це можна приготувати, використовуючи цей молочний продукт як основний інгредієнт.

Експертка зазначила, що вона спробувала й інші продукти для схуднення. Проте вживання сиру виявилося безпечнішим, ніж виснажливі дієти чи голодування.

Читайте також: