“Баварія” здолала “Арсенал” у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Сьогодні, 17 квітня, о 22:00 у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів грають “Баварія” та “Арсенал”. Тижнем раніше на лондонському “Емірейтс” суперники зіграли внічию 2:2.

Після голу Кімміха “Арсенал прагне зрівняти рахунок, проте не знає як це зробити. На 68 хвилині дві заміни у “Арсеналу”: Жоржиньо та Мартінеллі покидають поле, їх замінюють Троссар та Жезус.

Тим часом Сане проривається з правого флангу в штрафний майданчик, але не встигає пробити по воротах, м’яч вибивають захисники. Сак подає кутовий, закручуючи м’яч у ворота, але Ноєр надійно ловить його.

Заміна у “Баварії”: Кім виходить на поле замість Мазрауї.

80-та хвилина матчу. Жезус виходить на вільну зону перед воротами, але поспішає з ударом і пробиває вище. Арбітр фіксує офсайд.

За 5 хвилин до кінця матчу Вайт б’є з центру поля, але влучає в ногу суперника, за що отримує жовту картку.

Заміна в Арсенала: Нкетіа виходить на поле замість Томіясу. 

Едегор виконав потужний удар, але Нойер зумів відбити м’яч у межах поля. Проте, арбітр помилково зафіксував порушення правил, вважаючи, що Нойер вийшов за межі поля. В результаті, кутового удару не було призначено.

Заміна в Баварії: Упамекано поміняв Сане.

90 хвилина матчу, арбітр додає ще 4 хвилини. Тим часом Муссіалла пробив по воротах з дуже небезпечної дистанції — захисники “Арсеналу” рятують ситуацію.

90+4. Арбітр призначає штрафний удар з лінії карної зони, канонірам не вдалося його розіграти.

На цьому більше гострих моментів не було. “Баварія” здолала “Арсенал” з рахунком 1:0 та пройшла у півфінал. Там мюнхенці зіграють з “Реалом” або Манчестер Сіті”.

Читайте також: