“Баварія” — “Арсенал”: як минув перший тайм матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Сьогодні, 17 квітня, о 22:00 у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів грають “Баварія” та “Арсенал”. Тижнем раніше на лондонському “Емірейтс” суперники зіграли внічию 2:2.

Український футболіст Олександр Зінченко знову вийде на поле у складі “канонірів”, прагнучи допомогти своїй команді здолати суперника та пробитися до півфіналу найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Нагадаємо, що в першому матчі голами відзначилися Букайо Сака (12) та Леандро Троссард (76) у “Арсеналу”, а також Серж Гнабрі (18) та Гаррі Кейн (32, пен) у “Баварії”.

На 4-тій хвилині другого матчу-відповіді атака “Баварії” розпочинається з Сане, який передає м’яч Кейну. Той завдає удару, але м’яч летить повз ворота. Кейн робить ще один удар по воротах команди — теж повз. Варто зазначити, що через дощ у Мюнхені та фаєр-шоу вболівальників “Баварії” поле майже не видно, що помітно ускладнює гру футболістам.

Після бурхливого початку “Баварії” гра проходить відносно спокійно. На 17-тій хвилині Сане з правого флангу влетів у штрафний майданчик і пробив – захисники зупинили на кутовий. Через 5 хвилин, Мартінеллі, опинившись у чужому штрафному майданчику, вирішив прорватися крізь щільні ряди захисників. Проте, суперники зуміли вибити м’яч подалі від своїх воріт.

На 24-тій хвилині Баварці організували блискавичну контратаку. Геррейру виконав точний пас наліво на гострий кут Мазрауї, який перекинув м’яч на Раю, але кіпер нігтями зачепив м’яч і перевів його на кутовий.

28-31 хвилина матчу. Дуже небезпечний момент у “Арсеналу”. Едегор завдає потужного удару, м’яч рикошетить, і Нойєр, продемонструвавши неймовірну реакцію, встигає врятувати свою команду, виловлюючи м’яч на лінії воріт. Ще один удар Едегора після пасу Мартінеллі — Нойєр на лінії ловить м’яч намертво.

Добігає кінця перший тайм матчу: “Баварія” більше з м’ячем, але “Арсенал” впевнено захищається. Габріел б’є головою по воротах Ноєра з 10-ти метрів — воротар “Баварії” легко забирає м’яч.

Перший тайм завершився, арбітр додає хвилину, проте більше моментів не було. Команди пішли на перерву.

Стартові склади команд на матч-відповідь

“Баварія”: Нойєр, Кімміх, Дайєр, де Лігт, Мазрауї, Лаймер, Мусіала, Горецка, Сане, Геррейру, Кейн.

Запас: Перец, Ульрайх, Упамекано, Кім Мін Дже, Шупо-Мотінг, Сарагоса, Мюллер, Тель, Павлович.

“Арсенал”: Райя, Уайт, Габріел, Саліба, Томіясу, Едегор, Жоржиньо, Райс, Сака, Мартінеллі, Хаверц.

Запас: Ремсдейл, Хейн, Парті, Жезус, Сміт-Роу, Нкетіа, Ківер, Троссард, Вієйра, Нелсон, Эль-Ненні, Зінченко.

Читайте також: