Впевнена перемога Світоліної: українка здолала австралійку Дар’ю Севілл у Чарльстоні

Еліна Світоліна, перша ракетка України, успішно розпочала свій виступ на тенісному турнірі WTA 500 Credit One Charleston Open, який відбувається в американському Чарльстоні. У першому колі українка здолала австралійку Дар’ю Севілл з рахунком 6:2, 6:4.

Матч розпочався з гейму на подачі Світоліної, яку вона одразу ж взяла. Севілл відповіла, взявши гейм на своїй подачі, але українка швидко повернулася в гру, взявши наступний гейм.

Третій гейм став найтривалішим на старті матчу. Світоліна змогла взяти його лише з третього брейк-пойнту, знову вийшовши вперед – 2:1. Українка продовжила домінувати, впевнено взявши наступні три гейми, завершивши перший сет з рахунком 6:2.

Другий сет розпочався за схожим сценарієм: Світоліна взяла перший гейм на подачі Севілл, а потім і свій. Однак австралійка не здалася і змогла зрівняти рахунок 2:2, взявши два гейми поспіль.

П’ятий гейм став ключовим. Світоліна та Севілл вели жорстку боротьбу, але українка змогла взяти гейм, вийшовши вперед 3:2.

Друга частина другої партії була більш напруженою для Світоліної. Севілл чинила жорсткий опір, але українка змогла зібратися і впевнено довести матч до перемоги – 6:4.

У 1/8 фіналу Світоліна зіграла з бельгійкою Елізе Мертенс, яка у другому колі перемогла француженку Варвару Грачову. Окрім Світоліної, до 1/8 фіналу турніру в Чарльстоні пробилась ще одна українська тенісистка – Ангеліна Калініна.

  • WTA 500 Чарльстон. Грунт. 1/16 фіналу

Еліна Світоліна (Україна) – Дар’я Севілл (Австралія) – 6:2, 6:4

Читайте також: