Тенісистки сестри Кіченок з Дніпра зіграють на Кубку Біллі Джин Кінг

12 та 13 квітня на грунтовому корті в Амелія Айленд (США) Людмила Кіченок (20-та позиція в парному рейтингу) та Надія Кіченок (53) виступлять за збірну України у кваліфікаційному матчі Кубка Біллі Джин Кінг проти команди Румунії.

Також у складі української збірної на корт вийдуть Еліна Світоліна (17-та позиція в одиночному рейтингу), Леся Цуренко (37), Юлія Стародубцева (129). Капітан – Михайло Філіма.

До речі, Світоліна останній раз виступала у складі національної збірної у квітні 2021 року, Цуренко – у лютому 2020-го. Юлія Стародубцева дебютує у складі команди.

У складі суперниць заявлені: Ана Богдан (65), Жаклін Адіна (82), Анка Алексія Тодоні (227), Мара Гає (1048), Симона Халеп (58 – заморожений). Капітан – Хорія-Влад Текау.

Переможниці матчу Україна-Румунія розіграють путівку до фіналу турніру Кубка Біллі Джин Кінг, який проходитиме в листопаді в іспанській Севільї. Матч транслюватимуть безкоштовно на Youtube-каналі Setanta Sports. Час початку та інформація про продаж квитків буде оголошена згодом.

Читайте також: