Як привести себе у форму до пляжного сезону без жорстких обмежень: поради від фітнес-гуру

Відома TikTok-блогерка та дієтологиня Дженна Ріцо, яку також називають “фітнес-гуру”, поділилася секретом, як скинути зайву вагу до літа без жорстких дієт та виснажливих тренувань. Її лайфхак складається з 3 простих кроків.

Як схуднути без дієт: поради від “фітнес-гуру”

Згідно з висловлюванням блогерки, суворі обмеження не є надто ефективними, особливо якщо їх можна уникнути. Для досягнення результатів у схудненні, важливо впровадити лише три прості звички в своєму щоденному житті.

Нагороджуйте себе

Якщо ви не прихильник виснажливих тренувань у спортзалі, то можливо вам сподобається цей підхід. Блогерка рекомендує встановити собі виклик, щоб стимулювати себе до активності. Задайте собі конкретну мету, наприклад, щоденно тренуватися протягом 30 хвилин, і винагороджуйте себе за це (наприклад, похід до салону краси або новий одяг). Якщо ви зможете дотримуватися власних умов і обіцянки, то обов’язково заслуговуєте на виконання своїх мрій.

Дотримуйтеся “правила однієї ложки”

Не робіть раптових й жорстких змін у своєму раціоні. Такі радикальні обмеження часто лише спричиняють зриви. Замість цього, спробуйте поступово вводити корисні звички. Почніть з уведення у свій раціон невеликої “порції” фруктів та овочів, і коли ви звикнете до них, поступово збільшуйте кількість.

Не забувайте про сон

Щоб досягти цілі схуднення, необхідно спати принаймні 7 годин на добу. За думкою дієтологині, це має велике значення, оскільки коли людина втомлена, її організм не ефективно використовує запаси та не спалює жири. Крім того, недостатній сон може негативно позначитися на настрої, що може призвести до спроб компенсувати негативні емоції їжею.

Читайте також: