Ця 10-хвилинна вправа допоможе позбутися жиру на животі

Втрата зайвих кілограмів може здаватися складним завданням, а позбутися жиру на животі – й поготів. Ця зона часто здається стійкою до будь-яких зусиль, адже зникає останньою. На щастя, існує ефективна вправа, яка допоможе вам позбутися від жиру на животі.

Що це за вправа

Шівон з Великої Британії регулярно ділиться корисними порадами щодо фізичних вправ та харчування для жінок, які перейшли за 40-річний рубіж. Одним з найпопулярніших відео є її 10-хвилинна демонстрація ефективних способів зменшення жирового шару на животі.

“Це тренування для початківців чудове, навіть якщо ви не займалися спортом роками”, – каже вона.

На відео жінка стоїть на килимку для йоги, розставивши ноги на ширину плечей. Вона з’єднує пальці рук і піднімає праве коліно до лівого ліктя, роблячи поворот тулуба.

Вона рекомендує робити обидві сторони протягом 30 секунд і повторювати процес тричі.

@menopausewithsiobhan

Ladies off a certain age 😍 Flatten that belly with this fast routine you can do at home. All you need is 10 minutes every morning. This beginner workout is great even if you haven’t exercised in years! #weightloss #homeworkout #loseweight #getfit #bodytransformation #fitness #beginnerworkout #over50women #over50andfabulous

♬ Maniac (Flashdance Version) (Re-Recorded / Remastered) – Michael Sembello

За словами Шівон, під час менопаузи у жінок спостерігається збільшення живота, а не стегон. Це пояснюється гормональними змінами, втратою м’язової маси, сповільненням метаболізму та генетичними особливостями.

Читайте також: