5 дієвих напоїв, які варто пити перед сном, щоб схуднути

Вічне прагнення людства до краси та стрункості не дає спокою ні вдень, ні вночі. І ось, коли здається, що всі способи випробувані, а результат не радує, на допомогу приходять незвичайні методи.

Існує чудовий спосіб пришвидшити метаболізм і спалювати жир, поки ви солодко спите. Секрет криється у вживанні спеціальних напоїв перед сном, які допоможуть вам скинути зайві кілограми без виснажливих дієт. Ці напої слід вживати за годину до сну.

Чай з фенхеля

Насіння фенхеля (2-3 столові ложки) залити окропом та настояти протягом 15 хвилин. Цей чай підвищує температуру тіла і сприяє швидкому схудненню, активуючи процеси спалювання жиру.

Чай з ромашки

Додайте у киплячу воду 2 столові ложки квітів ромашки на одну чашку. Потім отриману суміш опустіть в каструлю і дайте покипіти квітам приблизно 5 хвилин. Цей чай сприяє розслабленню організму і забезпечує здоровий сон. В свою чергу, порушення сну негативно впливають на виділення інсуліну та інших гормонів, що призводить до набору ваги і заважає схудненню.

Чай з кориці

Щоб приготувати чай з кориці, необхідно залити чайну ложку цієї спеції окропом та залишити на 10 хвилин для настоювання. Кориця допомагає заспокоїтися й розслабитися, а також успішно бореться з апетитом, зменшуючи відчуття голоду.

М’ятний чай

Для приготування м’ятного чаю додайте чайну ложку м’яти на склянку води та залиште настоятися протягом 15 хвилин. Ефірні олії м’яти сприяють видаленню відходів з організму, що залишаються в печінці та товстій кишці.

Лимонна вода

Додайте сік одного лимона в склянку теплої води. Така вода прискорює всі обмінні процеси та поліпшує метаболізм, сприяючи процесу схуднення.

Читайте також: