“Це буде добрий бій”: промоутер Фундори про бій Гвоздик-Бенавідес

15 червня українець Олександр Гвоздик (20-1, 16 КО) і американець Девід Бенавідес (28-0, 24 КО) проведуть поєдинок за титул тимчасового чемпіона WBC у напівважкому дивізіоні.

Промоутер чемпіона світу WBC та WBO у першій середній вазі Себастьяна Фундори (21-1-1, 13 КО) Самсон Левкович назвав фаворита цього бою.

“Гадаю, що Бенавідес стане чемпіоном. Я називаю його el bandera roja – червоний прапор. Справа в тому, що коли ви йдете на пляж, якщо бачите червоний прапор, це означає, що вам не можна заходити у воду. Якщо ти зайдеш у воду, то програєш. Ти можеш програти. І це те, що станеться. Гвоздику я бажаю удачі. Знаю, що це буде добрий бій. Я люблю Україну. У мене багато друзів там, і я люблю багатьох моїх друзів в Україні. Яким би не був результатом, моє серце, воно буде завжди в Україні. Дякую, і нехай благословить Бог вас обох”.

Бій Гвоздика та Бенавідеса відбудеться у ніч із 15 на 16 червня та пройде в андеркарді протистояння чемпіона WBA Джервонти Девіса та Френка Мартіна. Гвоздик у своєму останньому бою нокаутував бразильського боксера Ісаака Родрігеса. Це третя перемога Олександра після поновлення кар’єри.

Бенавідес останній поєдинок провів у листопаді 2023 року. Девід переміг Деметріуса Андраде, який відмовився продовжувати бій після шостого раунду.

Читайте також: