Джей Опетая хоче провести бій з Олександром Усиком на рингу

Чемпіон світу у крузервейті за версією IBF, Джей Опетая, заявив про своє бажання провести поєдинок з абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі, Олександром Усиком. Про це він розповів у своєму інтерв’ю для Fight Hub TV.

“Звісно, я хотів би битися з Усиком. З усією повагою. Я завжди був дуже близький до нього. Мені було 16, і я бився у кваліфікації на Олімпіаду. Тоді я був молодим хлопцем, а він переміг на тих Олімпійських іграх.

Я завжди був поруч, але тоді мій час ще не настав. Мені здається, зараз мій час приходить, і одного разу я зустрінуся з ним. Але подивимося, що буде”, — сказав Опетая.

Нещодавно сам Олександр Усик підтвердив, що він може повернутися до важкої ваги (крузервейту), але це можливо лише після проведення реваншу з Тайсоном Ф’юрі.

Нагадаємо, що 21 грудня відбудеться реванш між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі. Крім того, можливо пізніше він зустрінеться з переможцем поєдинку Дюбуа – Джошуа, якщо той вирішить його провести.

У попередньому поєдинку Усик переміг Тайсона Ф’юрі роздільним рішенням суддів і завоював престижний пояс WBC. Таким чином, українець став першим за 25 років абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.

Читайте також: