Джонні Нельсон: “Ніякого реваншу Усик-Ф’юрі не буде”

Нещодавня витівка Тайсона Ф’юрі, коли він виповз п’яний з бару, наводить багатьох експертів на думку, що боксер може скоро закінчити кар’єру.

Колишній чемпіон світу Джонні Нельсон виданню Seconds Out розповів, що вже ніякого реваншу з Усиком Ф’юрі проводити не буде і взагалі не вийде на ринг, поки Усик не піде з боксу. Також цілком можливо, що і сам “Циганський король” залишить бокс. Нельсон наголошує, що британець дуже засмутився поразкою від українця і тепер сильно переживає через це, почав пити та депресує. Нельсон згадав 2015 рік, коли у Тайсона були серйозні проблеми з алкоголем та наркотиками.

Нагадаємо, бій-реванш між абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі Олександром Усиком і британцем Тайсоном Ф’юрі заплановано на 21 грудня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

У першому поєдинку Усик переміг Ф’юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114). Українець став першим абсолютним чемпіоном у надважкому дивізіоні з 1999 року. Він зберіг титули WBA, WBO, IBF та IBO, а також відібрав у британця пояс WBC

Читайте також: