Усик порадив Полу припинити займатися боксом

Абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі Олександр Усик  коротко та лаконічно звернувся до 27-річного британського блогера та боксера Джейка Пола.

“Досить займатися боксом”, – цитує українця SecondsOut з посиланням на DAZN.

Джейк Пол віднедавна пробує свої сили у професійному боксі. У грудні 2023-го блогер переміг Андре Аугуста в першому раунді, а зовсім недавно, у березні, так само швидко нокаутував Раяна Бурленда. Свою єдину поразку Пол-молодший зазнав у лютому 2023 року від Томмі Ф’юрі. Брат “Циганського короля” виграв роздільним рішенням суддів.

15 вересня він битиметься з легендарним Майком Тайсоном. Спочатку бій був запланований на 20 липня, але в “Залізного Майка” виникли проблеми зі здоров’ям, тому поєдинок відклали. Тому 20 липня Пол битиметься з американцем Майком Перрі.

Олександ Усик 21 грудня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) проведе бій-реванш з британцем Тайсоном Ф’юрі. Нагадаємо, у головному поєдинку боксерського шоу в Ер-Ріяді Усик переміг Ф’юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114). Українець став першим абсолютним чемпіоном у надважкому дивізіоні з 1999 року. Він зберіг титули WBA, WBO, IBF та IBO, а також відібрав у британця пояс WBC.

Читайте також: