Як правильно додавати мед в чай, щоб зберегти корисні властивості
Про користь меду людство знає давно, тому цей продукт часто рекомендується вживати для поліпшення стану організму. Для того, щоб зміцнити імунітет, рекомендується вживати по одній ложці солодкого продукту в день.
Вживати мед в чистому вигляді люблять не всі. Продукт занадто солодкий, а нудотний смак не кожен оцінить. Тому часто мед можна побачити в якості добавки до чаю. Але не всі поспішають використовувати продукт таким чином.
Чому багато хто побоюється додавати мед в гарячий чай
Існує поширена думка про те, що при термічній обробці і тривалому контакті з гарячою рідиною мед практично моментально втрачає свої корисні властивості.
Деякі і зовсім впевнені у тому, що нагрів сприяє виробленню токсинів. Ці твердження є спірними, оскільки існують спростування.
Як правильно додавати мед в чай, щоб зберегти корисні властивості
Попри той факт, що при термічній обробці мед в отруту не перетворюється, значну частину своїх поживних речовин він втратити може.
Однак вводити мед до складу чаю можна без зайвих побоювань. Просто робити це потрібно в той момент, коли вода в чашці охолола і стала прийнятною для пиття.
Читайте також:
- ТОП-7 фруктів, які надають заряд енергії та розганяють метаболізм
- Ріпакова олія: чим вона корисна та чи можна нею замінити соняшникову