Як правильно додавати мед в чай, щоб зберегти корисні властивості
![](https://kamyanske.com.ua/ostoaras/2024/03/chaj-s-medom-polza.jpg)
Про користь меду людство знає давно, тому цей продукт часто рекомендується вживати для поліпшення стану організму. Для того, щоб зміцнити імунітет, рекомендується вживати по одній ложці солодкого продукту в день.
Вживати мед в чистому вигляді люблять не всі. Продукт занадто солодкий, а нудотний смак не кожен оцінить. Тому часто мед можна побачити в якості добавки до чаю. Але не всі поспішають використовувати продукт таким чином.
Чому багато хто побоюється додавати мед в гарячий чай
Існує поширена думка про те, що при термічній обробці і тривалому контакті з гарячою рідиною мед практично моментально втрачає свої корисні властивості.
Деякі і зовсім впевнені у тому, що нагрів сприяє виробленню токсинів. Ці твердження є спірними, оскільки існують спростування.
Як правильно додавати мед в чай, щоб зберегти корисні властивості
Попри той факт, що при термічній обробці мед в отруту не перетворюється, значну частину своїх поживних речовин він втратити може.
Однак вводити мед до складу чаю можна без зайвих побоювань. Просто робити це потрібно в той момент, коли вода в чашці охолола і стала прийнятною для пиття.
Читайте також:
- ТОП-7 фруктів, які надають заряд енергії та розганяють метаболізм
- Ріпакова олія: чим вона корисна та чи можна нею замінити соняшникову