Фіналу не буде: Україна з розгромним рахунком програє Іспанії

Збірна України не виходить до фіналу молодіжного Євро – 2023.

5 липня на стадіоні “Стяуа” в румунському Бухаресті проходив півфінальний матч між молодіжною збірною України (U-21) та Іспанії. На жаль, “синьо-жовті” не виправдали очікувань, і розгромно програли з рахунком 5:1.

Перший гол на 13-й хвилині забив наш Артем Бондаренко, та вже на 17-й іспанці відігралися, Абель Руїс зрівняв рахунок. Ну і далі “червоні” стали господарями поля. На 24-й хвилині другий гол в наші ворота забив Оіан Сансет.

Перед перервою українці створили чудовий момент, та вратар іспанців не дав його реалізувати. Другий тайм також видався невдалим для української збірної. На початку тайму 4-й гол у наші ворота забив Антоніо Бланко, а на 68-й, розгромний, п’ятий гол, забив Серхіо Гомес.

Таким чином, українцям не вдалося вдруге в історії пробитися до фіналу континентальної першості U-21. Першого разу не вдалося вийти уфінал в 2006 році, тоді наші програли нідерландцям з рахунком 3:0.

У фіналі молодіжного чемпіонату Європи збірна Іспанії позмагається з Англією, яка в першому півфіналі розгромила команду Ізраїлю з рахунком 0:3. Фінал відбудеться 8 липня о 19:00. Покаже його “Суспільне”.

Оглад матчу