У Кам’янському відбулися всеукраїнські змагання зі спортивного бального танцю

У неділю, 6 жовтня, в Камʼянському пройшли XXIV Всеукраїнські змагання зі спортивного бального танцю “Кубок Прометея-2024”.

У турнірі взяли участь понад 500 танцюристів з 31 клубу України, які позмагалися за першість в загальній, європейській та латиноамериканській програмах у 50 вікових категоріях. На паркеті виступили спортсмени з таких міст, як Кам’янське, Дніпро, Запоріжжя, Кривий Ріг, Павлоград, Вільногірськ, Олександрія, Кропивницький та Самар.

Аби привітати та нагородити учасників, на захід завітав міській голова Андрій Білоусов.

“Шановні спортсмени, тренери, судді та організатори, щиро раді вітати вас у нашому місті! Вже 24 рік поспіль в Камʼянському проводиться це свято грації та краси. Ми пишаємось вашими здобутками та наполегливістю. Бажаю учасникам подальших перемог, сміливо йдіть до нових вершин і підкорюйте найвищі п’єдестали! Сподіваємось зустріти вас знову вже на ювілейному “Кубку Прометея-2025″. Від імені всіх присутніх хочу висловити величезну подяку нашим захисникам – Збройним Силам України, завдяки яким ми можемо проводити такі чудові спортивні заходи”, – наголосив мер.

Керівниця студії сучасного бального танцю “Лілея” Лілія Жосан зазначила, що наймолодшими учасниками Кубку цього року стали діти у віці 4-5 років, які виступали в категорії “Супер-бебі”, тоді як найстарші змагалися у віковій групі 21-22 роки.

“Ми надзвичайно раді, що вже стільки років маємо можливість популяризувати спортивні бальні танці у нашому місті, навіть у такий непростий час. Сьогодні як ніколи важливо розвивати наших дітей, дарувати їм позитивні емоції та можливість проявити себе. Організація таких змагань вимагає чимало зусиль, і ми щиро вдячні міській владі та громадській організації “Бджола”, які завжди підтримують нас і наші ініціативи”, – підкреслила Лілія Жосан.

За результатами виступів усі переможці та призери були відзначені грамотами, медалями та кубками.

Читайте також: