Стали відомі перші учасники плей-офф молодіжного Євро-2023 з футболу

На молодіжному чемпіонаті Європи-2023 з футболу (U21) пройшла половина матчів другого туру, де визначилися два перші чвертьфіналісти турніру.

Дві зустрічі ігрового дня в групі А закінчилися внічию. Грузія, яка є господарем турніру, зіграла з Бельгією — 2:2, а Португалія розділила очки з Нідерландами — 3:3. Таким чином, всі чотири команди мають шанси продовжити боротьбу за путівки до 1/4 фіналу.

Тим часом у групі В вже визначилися дві команди, які гарантували собі місце в плей-офф. Іспанія та Україна набрали по шість очок в своїх стартових іграх. Однак, підопічні Руслана Ротаня поступаються іспанцям за різницею забитих-пропущених голів.

Слід зазначити, що в суботу, 24 червня, “синьо-жовті” здобули перемогу з рахунком 1:0 над Румунією. Вирішальний момент стався на 89-й хвилині, коли Віктор Дікан, влучив м’ячем у власні ворота після проходу Максима Брагару.

Молодіжне Євро-2023: наступні матчі

Сьогодні, 25 червня, відбудуться чотири зустрічі в групах C і D.

Англія має шанс достроково вийти до чвертьфіналу з групи C, якщо переможе Ізраїль. Франція та Швейцарія можуть повторити сценарій, якщо переможуть Норвегію та Італію відповідно.

  • 19:00. Англія — Ізраїль
  • 19:00. Чехія — Німеччина
  • 19:00. Швейцарія — Італія
  • 21:45. Норвегія — Франція